Oldal kiválasztása

A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű holisztikus módszer

Az érzelmi stresszek feloldásával megszüntethetőek a betegségeket kiváltó okok, és aktiválhatóak a test öngyógyító mechanizmusai.

Dr Selye János stresszbiológus elméleteit alkalmazta a hétköznapokban Dr. Wayne Topping új-zélandi kineziológus.

“Ha ma csökkentjük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit”- vallja Wayne.

Dr. Topping megalkotta a saját rendszerét, a Wellness kineziológiát, más néven a Stress Release-t. Ez egyszerű és mégis mélyreható módszerekkel megtanít stresszmentesen, jó közérzetben élni!

A tanfolyam anyaga tartalmazza a legegyszerűbb stresszkezelő technikáktól, a belső szervek egészségét befolyásoló negatív érzelmek (!) kiegyensúlyozásán át, a függőségek, fóbiák, félelmek és egyéb rögzült érzelmek oldásait is. A tudat alatti korlátok gátolják a sikeres és boldog élet kialakítását, ezért ezeknek a korlátoknak az oldását és a korlátozó hitrendszereink újraprogramozását is megismerhetik a résztvevők.

A Stress Release tanfolyamot elvégzők segíthetnek maguknak, családtagjaiknak és ismerőseiknek testi és lelki problémájuk megoldásában! Nagyon jól használható egyéb terápiák kiegészítésére.

A Stress Release biztonságos és mindenki számára megtanulható. Elsajátítása rövid időbe (3 x 2 napba) telik. A tanfolyamot végzettek nemzetközi oklevelet kapnak!